logo kisf

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg!

A- A A+

messenger

Apartmanjaink

Apartmanházunk négy földszinti studio, és két emeleti, családi apartmannal rendelkezik.

Vendégeink tartózkodását, minden apartmanban jól felszerelt konyha (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap, vízforraló, kávéfőző, konyhai edények) teszi kényelmesebbé. Minden fürdőszobában hajszárító található. Apartmanjainkban törölközőt és ágyneműt biztosítunk.

Kisgyermekkel érkezők részére kiságyat, etetőszéket, wc ülőkét igény szerint biztosítunk. Az apartmanokban a WIFI hozzáférés ingyenes. Minden apartman klimatizált, a klíma használatáért külön díjat számolunk fel!


1. apartman

1 es apAz apartman studio jellegű, 2+1 férőhelyes, melyben franciaágy és egy gyermek fektetésére alkalmas kihúzható fotelágy található. Az apartman SMART televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával és klímával rendelkezik. A szoba ablakai az utcafrontra néznek.

 

 


2. apartman

2 es ap2

2-es apartman. Az emeleti, családi apartman két légteres, 4 személy elhelyezésére alkalmas. Az apartman hálószobával, nappali-konyhával, zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszobával rendelkezik. A hálószobában franciaágy található. A nappali-konyhában egy kihúzható két személyes kanapé található. A hálószoba kilimatizált és erkélyes, ahonnan a kertre és az Élővíz-csatornára nyílik kilátás. A nappali ablaka az utcára néz. A nappaliban SMART televízió, felszerelt konyha és hűtőszekrény található.

 

 

 

 


3. apartman

3 1Az apartman studio jellegű, 2+1 férőhelyes, melyben franciaágy és egy gyermek fektetésére alkalmas kihúzható fotelágy található. Az apartman SMART televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával rendelkezik. Az apartman klimatizált. A szoba ablakai a kertre és az apartman mellett lévő Élővíz-csatornára tekintenek.

 

 


4. apartman

4 es apartmanAz apartman studio jellegű, 2 férőhelyes, melyben franciaágy található. Az apartman SMART televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával és klímával rendelkezik. A szoba ablakai az utcafrontra néznek.

 

 

 

 

 

 

 

 


5. apartman

1

Emeleti apartman, két légteres, hálószobával, nappali-konyhával, televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és külön wc-vel rendelkezik. Az apartman hálószobájában franciaágy, a nappali-konyhában egy kényelmes kihúzható két személyes kanapé található. Az apartman 4 férőhelyes, gyermekes családok számára ideális. A konyha teljesen felszerelt, elektromos főzőlappal és sütővel. A nappaliban Smart televízió, a hálószobában síkképernyős televízió áll a vendégeink rendelkezésére. A hálószoba klimatizált, erkélyes, ahonnan a kertre és az Élővíz-csatornára nyílik kilátás. A nappali ablaka az utcára néz.

 

 


6. apartman

6 sapAz apartman studio jellegű, 2 férőhelyes, melyben franciaágy található. Az apartman klimatizált, Smart televízióval, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel, valamint felszerelt konyhával rendelkezik. A szoba ablakai a kertre és az apartman mellett lévő Élővíz-csatornára tekintenek.